ZOOM - rendelői fogfehérítés

ZOOM - rendelői fogfehérítés

AKCIÓ!

Az általam használt ZOOM Advanced Power rendelői fogfehérítő rendszer a jelenleg elérhető egyik legjobb és leghatásosabb eljárás a piacon. A ZOOM Advanced Power lámpás fehérítő már a harmadik generáció a kezdetek óta, így még hatékonyabb és biztonságosabb, mint az elődei.

ZOOM Advanced PowerA ZOOM az angol szlengben a rendkívüli gyorsaságot jelenti. Az eljárással 8-10 árnyalatnyi világosodást lehet elérni. Az eljárás lényege, hogy egy 25%-os hidrogénperoxid gél kerül a fogakra, amit egy speciális HALID típusú plazmaíves lámpa fényével világítunk meg. A lámpa energiája aktiválja a fogfehérítő zselét, amelynek szabad oxigénje kioldja a fogak mélyebb szöveteiben lerakódott pigmenteket, melyek így visszanyerik fehérségüket. Ez az eljárás teljesen biztonságos, és nem okoz semmiféle káros morfológiai elváltozást a fogak struktúrájában. Az elért fogszín akár évtizedekig megtartható, csupán fenntartó kezelésekre van szükség.

Nagy előnye az otthonival szemben, hogy kb. 1 órás folyamat után az eredmény azonnal érzékelhető, és látványosabb a változás, mint amikor 2-3 hét alatt érjük el ugyanezt.

Kombinálható otthoni utófehérítéssel is (speciális szín alkalmazásával), illetve az érzékenyebb fogaknál speciális anyagot felhasználva az utóérzékenység megszüntethető.

www.zoomnow.com
www.discusdental.com/zoomadvancedpower

ZOOM prospektus (pdf)